Wat deelnemers van onze opleiding vinden

Mariette van Rijn

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zijn vak uitvoert met zoveel passie en liefde. Peter heeft onwijs veel kennis in zijn vak en het is mooi om te zien hoe hij deze kennis deelt. De opleiding Systemisch coachen is sterk in elkaar gezet, waarbij er een mooie combinatie wordt gemaakt met zelf ontwikkeling, oefening en theorie. De opleiding Systemisch coachen heeft me een systemische kijk op de wereld gegeven die me nooit meer kan worden afgenomen. Ik hoop Peter nog vaak tegen te mogen komen.

Mariette van RijnSenior Recruitment Consultant
Kerstin Simaly

Wat een waardevolle opleiding!

Mij spreekt vooral aan dat systemisch coachen voor een groot deel met het lichaam ervaren wordt. Je voelt dat de inzichten je op een diepere laag raken. Na afloop van een opstelling zijn er dan ook niet altijd woorden voor (nodig).

Peter is een fantastische begeleider, een warm mensen-mens. Zijn liefde voor het vak spat er echt vanaf. Nogmaals, dank je wel Peter!

Kerstin Simaly

Kerstin SimalyCoach, yoga teacher, massage therapiste at Find Your Flow Commercieel medewerker binnendienst at Paykar Makelaardij
Wicher Wildeboer

EEN AANRADER – De opleiding Systemisch Coachen van De BewustzijnsFabriek.

Met vertrouwen integreer ik nu het Systemisch werken in mijn coaching praktijk. Dat is wat Peter Henneveld met de opleiding Systemisch Coachen mij gebracht heeft. Een fantastische opleiding met leren door ervaren en doen, ondersteund met verhalen uit de praktijk, theorie en studiemateriaal. Peter Henneveld is een zeer deskundige en liefdevolle opleider die zorgvuldig werkt en een heel veilige en ook effectieve setting creëert in een prachtige leeromgeving. Hij maakt de opleiding tot een zeer rijke en verrijkende reis. Voor een ieder die zich wil verdiepen in systemisch werken en professioneel met familie- en organisatieopstellingen wil gaan werken, is deze opleiding een aanrader!

Peter bedankt !!

Wicher Wildeboer

Wicher WildeboerSenior (Executive) Coach - Systemisch Coach - LEGO Serious Play Facilitator - Vlottrekkers "Beweging door Vertrouwen"
Floris van Kastele

In mijn juridische werk bleek ik onbewust al te denken vanuit systemen; we zijn allemaal onderdeel van het geheel en we hebben allemaal invloed op elkaar. Naast het juridische conflict wil ook het onderliggende menselijke conflict begrijpen en het liefst oplossen, want in dit laatste zit de echte winst. Systemisch werk is daarvoor uitermate geschikt. Ik heb daarom de Opleiding Systemisch coachen bij de Bewustzijnsfabriek van Peter gevolgd. Peter laat op zijn eigen rustige en begripvolle wijze de impact van (traumatische) gebeurtenissen op het systeem en het individu zien en maakt inzichtelijk hoe dit te helen. Een echte aanrader!

Floris van KasteleAdvocaat voor vastgoed- bouw- huur- en ondernemingsrecht
Ina Olthaar

Tijdens intervisies binnen het managementteam, als ook in persoonlijke coaching heb ik Peter als gids ervaren. In systemische opstellingen neemt hij je mee naar ‘de plek der moeite’ om tot zelfinzicht te komen. Verrassend is de direct merkbare bevrijdende en heilzame werking. Zichtbaar en merkbaar worden patronen doorbroken

Ina OlthaarLeidinggevende VMBO
Barbara Vermaat

Peter als trainer was een aangename verrassing. Geen PowerPoints en ellenlange theoretische uiteenzettingen. Een op de persoon aangepaste en flexibele benadering waardoor iedereen de kans krijgt zijn of haar leerdoelen te leren kennen en vervolgens te realiseren. Peter spreekt je persoonlijke kracht aan als basis voor je (advies)werk. Het heeft mij, behalve verse inspiratie, ook nieuwe aanknopingspunten voor verdere verdieping opgeleverd. Een training met Peter is een uitdaging voor iedereen die de confrontatie met zichzelf aan durft te gaan.

Barbara VermaatSenior beleidsadviseur Wonen bij Gemeente Schiedam
Pauline Decker

Voor iedereen die behoefte heeft aan een trainer vol respect voorde deelnemers, zonder oordeel over achtergrond en niveau, dan ben je bij Peter aan het goede adres. Zijn kalme en geïnteresseerde voorkomen is net zo interessant als de aangeboden leerstof. Bij deze docent ben je op je gemak!

Pauline DeckerMarketingCommunicatie medewerkster
Johan den Hollander

Wat een prachtige opleiding is dt!

Vanaf het eerste moment leer je niet alleen jezelf nog beter te kennen maar je ervaart vooral hoe je jezelf als instrument kunt inzetten om de coachee op een diepere laag te raken. Net als in een tango is de diepe verbinding tussen coach en coachee essentieel. Peter en Colinda zijn geweldige professionele begeleiders die je op weg helpen en tegelijkertijd de ruimte geven om je eigen stijl te ontwikkelen

Johan den HollanderDe vraag is het startpunt | Project Management | Erkend Coach St!R | Trainer
Karin van den Bos

-Een prachtige reis die ik iedere coach zou willen aanbevelen.-

In de ontmoeting krijgt het verhaal een plek. De betekenis van het verhaal wordt gehoord door de ander. Ieder mens wordt geboren in een verhaal dat geleefd en gehoord wil worden.

Levensverhalen verlopen niet volgens een rechte lijn, gebeurtenissen als verdriet, pijn en lijden zijn onderdeel van het levensverhaal. Deze gebeurtenissen kunnen op onbewust niveau zorgen voor blokkades en belemmeringen.

Systemisch werk zorgt voor het horen en zichtbaar maken van het levensverhaal, waardoor inzichten ontstaan en de liefde weer kan stromen,het leven ten volle geleefd kan worden met dat was er is en wat was. De weg naar heling gaat door het aankijken van onze angsten, verdriet en pijn.

In mijn eerdere opleidingen was ik al veel in aanraking geweest met systemisch coachen en ik wilde mij graag professionaliseren en verdiepen. Dat heeft deze opleiding mij zeker gebracht. Op zeer liefdevolle en deskundige wijze heeft Peter deze opleiding neergezet.

Karin van den BosNOBCO Coach | Counselor depressie & rouw
Menno Visser

-Praktisch inzetbaar en voor mij als persoon een ongelooflijke verrijking.-

‘Het is de werkelijkheid die heelt, niet onze wensen, dromen en verwachtingen. Contact met de werkelijkheid brengt ons met de voeten terug op aarde en geeft ons grond. Letterlijk bestaansgrond.’

Voor mij de kern van de opleiding Systemisch Coachen, door Peter in een vorm gegoten zoals alleen hij dat kan. Met zijn passie voor systemisch werken en zijn liefde voor mensen is de opleiding een onvergetelijke reis geworden voor me.

Praktisch inzetbaar en voor mij als persoon een ongelooflijke verrijking. Vol liefde, maar ook rauw en waar. Soms is het wat het is en hebben we dat te nemen, hebben we te buigen. Ik gun iedereen deze reis en opleiding bij je!

Dank je wel Peter, voor een bijzondere en indrukwekkende reis.

Menno Visser Leiderschapsontwikkeling en Persoonlijke ontwikkeling | Ik help mensen, binnen bedrijven en organisaties, succesvoller te zijn
CvdH

De Opleiding Systemisch Coachen leert je niet alleen alles over systemisch coachen, maar ook heel veel over jezelf. Hierdoor groei je zowel las professional en als mens.

Peter en Colinda creëren een warme en veilige sfeer, dagen je uit en nemen je mee op reis.

Het heeft me meer gebracht dan ik vooraf gedacht had en ik beveel deze opleiding dan ook met veel enthousiasme aan.

CvdH-
FD

Ik heb de opleiding ervaren als een veilige en confronterende reis naar mijn eigen kracht.Het heeft me geholpen om als trainer en coach effectiever te zijn in de doelen die ik wil bereiken.

Eigenlijk een must voor iedere coach!

FD-