Individuele Coaching

Leiderschapsontwikkeling, teamvraagstukken, balans- en stressvragen.

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren coach?

In Capelle aan de IJssel heb ik mijn coachpraktijk maar op een andere locatie in Nederland is ook mogelijk om te coachen.

Soms ervaar je onrust, in je privé leven of op zakelijk gebied. Het kan zijn dat je een complex management vraagstuk hebt, twijfelt over de koers die je moet volgen of je leiderschap verder wil ontwikkelen naar  met betrekking tot je eigen team.

Coaching zien wij als dé manier om te werken aan je eigen groeipotentieel, persoonlijk én professioneel.

Onze ervaren coaches en trainers begeleiden bij: teamvraagstukken, loopbaanbegeleiding, communicatievaardigheden en balans- en stressvragen.

Hoe verloopt een coachtraject?

  1. Eigenaarschap: Eerst komen we in contact en onderzoeken we je vraagstuk. Vanaf dat moment weten we of er een klik is of niet. Dan plannen we een afspraak voor de eerste coachsessie. We lopen een stukje met je mee en zetten hierbij al onze kennis en vakmanschap in.
  2. Inzicht & Ervaring: Ik nodig je uit in mijn coachhut. De hut staat achter in mijn tuin. Je bent even echt even weg uit het vertrouwde, uit de dagelijkse sleur en hectiek van de dag. Coachen op een andere locatie is natuurlijk ook mogelijk. Wij geloven dat leren, nieuwe inzichten komen via een ervaring. Onze visie is dat alle informatie, antwoorden die je zoekt er al is , je kunt er alleen even niet bij.
  3. Taak: Een traject bestaat gemiddeld uit 3 maximaal 8 sessies. Ik vind het belangrijk dat je de inzichten ook concreet kunt toepassen privé of professioneel. Het gaat uiteindelijk om het resultaat. De “taak” is je persoonlijke of professionele opdracht om beter, effectiever om te gaan met situaties die eerst “lastig” waren.

Interesse in individuele coaching? Neem vrijblijvend contact op: