• Peter Henneveld

    Systemisch opleider, trainer & coach.

Wat we doen

Ik geloof dat bedrijven, teams en organisaties veel meer potentie hebben dan wordt gezien en gedacht. Door middel van effectieve coachtrajecten, inspirerende trainingen, workshops  en onze opleiding realiseren we onze ambitie om mensen teams en organisaties (weer) in contact te laten komen met hun  potentieel. We werken met basis- of levensordeningen die van nature in mensen en sociale systemen zitten. Niet zichtbaar, onbegrijpelijk voor onze ratio, maar zeer krachtig in de synptomen die zichtbaar zijn.

Lees meer.

Hoe ik werk

Als hoofd, hart en ziel verbonden zijn is veel mogelijk. Ik werk vanuit de lagen:

  • hoofd: rationeel, functioneel
  • emotioneel; motivatie, drijfveren van gedrag
  • systemisch; de ”onderstroom”, ordeningsprincipes bij leiderschap en in teams

Opnieuw leren verbinden met jezelf en elkaar waarbij je met een open mind & heart elkaar weer kan vinden in de taak of opdracht die moet worden uitgevoerd is de basis van ons werk bij de Bewustzijnsfabriek.

Joseph Jaworski beschrijft kernachtig waar het in de diepte van een begeleidingsvraag dikwijls om draait.

“We hebben in het bedrijfsleven moeite met liefde en betrokkenheid maar als mens verlangen we nergens anders naar”

Waar ik werk

Ik heb mijn praktijk in Capelle aan de IJssel. Vaak werk ik voor trainingen ook op locaties in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Ik ben niet gebonden aan een vaste plek, al onze diensten zijn ook in-house te volgen.

Contactgegevens

97

Zakelijke Coachtrajecten

25000

Uren

14+

Jaren ervaring

25

Teams begeleid (zorg, industrie, dienstverlening)

Van waaruit ik werk

Peter Henneveld (1962) 

Ik ben geboren in Delft, een stad waar verleden – heden – toekomst zichtbaar verbonden zijn. Historie en verhalen zijn onderdeel van onze “wortels” die bepalen wie we zijn.

Als jongste heb ik veel kunnen waarnemen wat met elkaar in verbinding was en wat niet. Mijn gevoel voor wat er “onder de waterlijn” speelt bij mensen en teams heb ik hierin ontwikkeld. Mijn kwaliteit is dat ik de dynamiek in-, uit contact goed ken en goed kan werken met dat wat wordt buitengesloten.

Door (weer) in te sluiten kan veel potentieel of vitaliteit vrijgemaakt worden. De “mens” (of het team) met alles wat er aan eigenheid en kwaliteiten aanwezig is kan dan veel autonomer zijn en werken.

Ik werk vanuit drie velden: rationeel, emotioneel en systemisch. Ze zijn met elkaar verbonden en omsluiten elkaar.

In 2004 ben ik gestart met de Bewustzijnsfabriek met als doel; een plek te creëren voor mensen die zich willen verbinden, ontwikkelen en waar persoonlijke groei centraal staat.

 
 

 “Systemisch werk heeft me de sleutels gegeven naar mijn wortels en de wijsheid van mijn hart”