• Peter Henneveld

    Systemisch opleider, trainer & coach.

Wat ik doe

Ik geloof dat bedrijven, teams en organisaties veel meer potentie hebben dan wordt gezien en gedacht. Door middel van effectieve coachtrajecten, inspirerende trainingen, workshops realiseer ik de ambitie om personen, bedrijven en teams in hun potentieel te laten staan.

Lees meer.

Hoe ik werk

Als hoofd, hart en ziel verbonden zijn is veel mogelijk. Ik werk vanuit de lagen:

  • hoofd: rationeel, functioneel
  • emotioneel; motivatie, drijfveren van gedrag
  • systemisch; de ”onderstroom”, ordeningsprincipes bij leiderschap en in teams

Waar ik werk

Ik heb mijn praktijk in Capelle aan de IJssel. Vaak werk ik voor trainingen ook op locaties in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Ik ben niet gebonden aan een vaste plek, al mijn diensten zijn ook in-house te volgen.

Contactgegevens

97

Zakelijke Coachtrajecten

25000

Uren

14+

Jaren ervaring

25

Teams begeleid (zorg, industrie, dienstverlening)

Van waaruit ik werk

Peter Henneveld (1962) 

Ik ben geboren in Delft, een stad waar verleden – heden – toekomst zichtbaar verbonden zijn. Historie, verhalen zijn onderdeel van onze “wortels”, dat bepaalt wie we zijn.

Als jongste heb ik veel kunnen waarnemen wat met elkaar in verbinding was en wat niet. Mijn gevoel voor wat er “onder de waterlijn” speelt bij mensen en teams heb ik hierin ontwikkeld.

Mijn ambitie is om potentieel vrij te maken in mens en teams door dat waar het “stokt” weer te verbinden. Ik werk vanuit drie velden: rationeel, emotioneel en systemisch. Ze zijn met elkaar verbonden en omsluiten elkaar.

In 2004 ben ik gestart met de Bewustzijnsfabriek met als doel; een plek te creëren voor mensen die zich willen verbinden, ontwikkelen en waar persoonlijke groei centraal staat.

 
 

 “Wat buitengesloten wordt, bepaalt de dynamiek. Als dit zichtbaar gemaakt wordt, komt er een grote potentie vrij”.