Opleiding Systemisch Coachen

Dit is een opleiding die je leert te werken met de onderstroom van mensen, teams en organisaties. Ben jij als professional toe aan verdieping en wil je jouw relaties met je collega’s, cliënten of klanten op een andere manier benutten en/of onderzoeken?

Met systemisch coachen onderzoeken we de dynamieken van jouw systemen en hoe je als professional kan werken met de basale ordeningsprincipes binnen de systemen voor coaches, cliënten, collega’s, teams of organisaties.

Training

Iedereen die organisaties of teams begeleid kent dit wel: plots stagneert er iets, het overleg met de opdrachtgever loopt niet meer zo soepel of het team wat je begeleid laat steeds veel weerstanden zien.  De dynamieken die “onder de waterlijn” spelen zijn niet meer onzichtbaar maar een realiteit geworden. Vraag is: hoe kun je hier professioneel mee werken?

In de driedaagse training organisatie opstellingen verkennen we de dynamieken die in de onderstroom zitten en kijken naar jouw leiderschap als coach hierin.

Workshop Systemisch Coachen

De workshops van De Bewustzijnsfabriek zijn 1 tot 2-daagse interactieve workshops waar je aan de slag gaat met je persoonlijke leerdoelen. Onder leiding van de ervaren en deskundige trainer leer je aan de hand van oefeningen en cases.

Door te werken in groepsverband oefen je ook direct anticiperen op de situatie. Deze lessen neem je als coach, trainer of manager weer mee in je eigen praktijk. Je bent je bewust van je persoonlijke kracht en weet deze op effectieve wijze in te zetten.

Coaching

Coaching zien wij als dé manier om te werken aan je eigen groeipotentieel, persoonlijk en professioneel. Deze horen ons inziens onlosmakelijk bij elkaar.

Onze ervaren coaches en trainers ondersteunen en begeleiden bij: complexe management vraagstukken, teamontwikkeling, loopbaanbegeleiding, communicatievaardigheden en balans- en stressvragen. Wij bieden zowel individuele coaching als team begeleiding aan.