Workshop op maat

Assertiviteit, samenwerken, effectief communiceren, leiderschap.

Elke organisatie is uniek en zo ook haar werknemers. Een dag of dagdeel echt aandacht besteden aan de knelpunten waar je tegenop loopt als team of als manager, blijkt uit ervaring een goede stap te zijn richting blijvende verandering.

Workshops zijn voor ons altijd maatwerk. Of je nou een bestaande of op maat gemaakte training van ons volgt. Doelstellingen vertalen we naar effectieve en inspirerende tprogramma’s. We gaan aan tafel met de directie en/of managers om te bespreken waar behoefte aan is. Het einddoel is altijd blijvende gedragsverandering & betere teamprestaties. Deelnemen kan als groep, team of individu afhankelijk van de training.

Voorbeeld van onderwerpen waarop we de workshop kunnen inrichten:

  • Communicatietrainingen: gesprekstechnieken voor leidinggegevenden
  • Assertiviteit; hoe geef ik mijn grenzen aan?
  • Beïnvloeden & draagvlak: met anderen bereiken van je doelen
  • Time Management 2020: meer werken vanuit persoonlijke kracht  & balans
  • Introductie in systemisch werken

Referenties

Peter heeft in een paar korte sessies mij van een ander perspectief tegen mijn ‘probleem’ laten kijken. Vooral de sessie met het neerzetten van mijn organisatie, heeft oude patronen doen doorbreken.

Gerrit

Als ondernemer moet ik altijd zelf de beslissingen maken, groot of klein. Door de sessies met Peter ben ik slagvaardiger en concreter geworden. Een echte eye-opener.

Annemarie

Het meest indrukwekkende aan coaching met Peter vind ik zijn vaardigheid en expertise. Hij maakt een koppeling tussen de hemel en het aardse en alles wat daarbij hoort.

Sanne