Wat deelnemers van de workshop vinden

Willemijn van Lier

Peter is een magische trainer. Zijn veilige vorm van interveniëren creëert reacties van binnenuit op een wonderbaarlijke manier. De inhoudelijke aspecten en technieken hebben ervoor gezorgd dat ik weer op een andere manier naar mezelf en systemen heb kunnen kijken, met waardevolle inzichten van dien. Heel veel dank Peter, voor deze waardevolle ervaring!

Willemijn van LierAgile Opleider & Coach
Remko Delsasso

Heb je ooit wel eens een ervaring gehad waar je van tevoren niet precies wist wat je kon verwachten? En dat diezelfde ervaring magisch bleek te zijn? Dat was voor mij de 2-daagse systemisch coachen.

In de twee dagen viel ik regelmatig van verbazing van mijn stoel. Peter heeft een bijzonder scherp intuïtief vermogen waardoor hij direct door de oppervlaktestructuur prikt en met de kern aan de slag gaat. Alle mogelijke opstellingen, theorie erachter, de dynamieken van teams en hoe je hier mee aan de slag gaat komen voorbij. Hij heeft mij weten te raken op het gebied van mijn eigen familiesysteem als die in de zakelijke context. Binnen onze familie weet ik nu meer wat ik te doen heb. In de zakelijke context ben ik beter in staat grenzen te stellen.

En dat in 2 dagen…

Remko DelsassoNLP Trainer & Coach
Mara de Bruin

Ik kwam open binnen en ging verrijkt en dankbaar weg.

Prachtige en ware principes van systemisch werken, zowel op persoonlijk / familie vlak als op het vlak van organisaties. Veel dank aan Peter en de Bewustzijnsfabriek voor de uitleg, uitvoering en ervaring, en de kunde dat liefdevol op ieders frequentie door te geven. Voor mij klaar als een klontje dat ik de hele opleiding systemisch coachen ga volgen!

Mara de BruinReikimaster
Karen Bonte

Wat een mooie, bijzondere en intense dagen.

Vol contact, verbinding, plezier en verdriet. Alles mag er zijn. Alles is.
Ik heb deze dagen als zeer waardevol ervaren. Over (magische) liefde, vrouw-zijn en oude patronen. Een innerlijke reis die nog lang doorwerkt. Op weg om mijn eigen pad te bewandelen.  De integere, liefdevol confronterende begeleiding van Peter zorgt voor een veilige bedding waarin heling en persoonlijke groei kan plaatsvinden.

Karen BonteTeammanager Services