Wat deelnemers van de training Systemisch begeleiden van teams & organisaties’’ vinden.

Het passievolle begeleiden en de manier van kennis overdragen van Peter kende ik al. De honger naar systemische kennis is bij mij groot. Voor mij een logische keuze, om na de opleiding Systemisch coachen bij De Bewustzijnsfabriek, ook de driedaagse Systemisch begeleiden van teams en organisaties bij hen te volgen.

Ook nu weer was het een feestje. Een feest van herkenning, kwartjes die vallen. Hoe logisch eigenlijk om dit zichtbaar te krijgen met een opstelling en hoe eigenlijk ook weer niet. Het belang van rituelen, ook op de werkvloer, het hebben en krijgen van plek, het eren van oud collega’s, het benoemen waarover niet gepraat/gesproken mag worden. Op miraculeuze wijze worden de systemen zichtbaar, ook al sta je nu in de opstelling als organisatie of als team, directie. Ik blijf mij verwonderen.

Een aanrader als je meer inzicht wilt krijgen in jouw eigen team, organisatie of jouw eigen rol in het geheel. Fijne aanvulling deze keer was de liefdevolle en ook praktische begeleiding van Eveline. Dank aan jullie beiden voor deze mooie en leerzame 3 daagse.

Karin Groenenboom

Een driedaagse die veel inzichten gaf, goed aansluit op praktijkvraagstukken vanuit een systemische aanpak. Heel inspirerend en met veel diepgang en direct toepasbaar binnen organisaties en teams. Het geeft inzicht waarom organisaties en teams stil staan tot aan hoe je kunt zorgen voor groei en plezier binnen organisaties vanuit systemische aanpak. Een aanrader, voor mij een geheel nieuwe manier van kijken. Waardevol. Ook heb ik deze training als heel plezierig ervaren, door de combinatie van theorie en praktijk en de goede open sfeer die de trainers creëren.

Bedankt!

Debby Spaargaren