Onno Uringa

Onno Uringa

Ik heb vele stromingen doorlopen aan opleidingen, therapie en coaching. Daardoor heb ik een integratieve en eclectische manier van werken ontwikkeld.

Sinds 2000 begeleid ik leiders van organisaties en teams in ‘hoe beter samen te werken’? Particulier coach ik mensen op tal van persoonlijke en professionele thema’s.

Elk jaar start ik in het najaar met mijn leergang ‘Leven en laten leven’, bedoeld voor ieder mens dat zichzelf beter wil leren kennen binnen een groepsverband. Voor een opleidingsinstituut leid ik mensen op binnen het vak van coaching.

Colinda van Dommele

Colinda van Dommele

Verbinding loopt als een rode draad door mijn leven.  Ieder  mens  heeft  een bijzondere  kwaliteit. De  mijne  is:  mensen zien in hun kern, luisteren naar wat echt  wordt gezegd.  

Ik houd ervan om het potentieel van mensen te ontdekken en  hun pad richting het doel helder krijgen.

Peter Henneveld

Peter Henneveld

Als jongste heb ik veel kunnen waarnemen wat met elkaar in verbinding was en wat niet. Mijn gevoel voor wat er “onder de waterlijn” speelt bij mensen en teams heb ik hierin ontwikkeld.

Mijn ambitie is om potentieel vrij te maken in mens en teams door dat waar het “stokt” weer te verbinden. Ik werk vanuit drie velden: rationeel, emotioneel en systemisch. Ze zijn met elkaar verbonden en omsluiten elkaar.

In 2004 ben ik gestart met de Bewustzijnsfabriek met als doel; een plek te creëren voor mensen die zich willen verbinden, ontwikkelen en waar persoonlijke groei centraal staat.