Coaching

Loopbaanbegeleiding, management vraagstukken, levensvragen.

Coaching zien wij als dé manier om te werken aan je eigen groeipotentieel, persoonlijk en professioneel. Deze horen ons inziens onlosmakelijk bij elkaar.

Onze ervaren coaches en trainers ondersteunen en begeleiden bij: complexe management vraagstukken, teamontwikkeling, loopbaanbegeleiding, communicatievaardigheden en balans- en stressvragen.

Wij bieden zowel individuele coaching als team begeleiding aan. Klik op de knoppen onder de tekst om meer te lezen.

Individuele Coaching

Leiderschapsontwikkeling, teamvraagstukken, balans- en stressvragen.

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren coach?

In Capelle aan de IJssel heb ik mijn coachpraktijk maar op een andere locatie in Nederland is ook mogelijk om te coachen.

Teambegeleiding

Teamontwikkeling, optimaliseren teambalans, teamleiderschap

Op zoek naar professionele en ervaren teambegeleiding? Ter bevordering van de samenwerking, vertrouwen en  ontwikkelen van een gemeenschappelijke  visie of het nemen van meer verantwoordelijkheid?

Over Peter

Als jongste heb ik veel kunnen waarnemen wat met elkaar in verbinding was en wat niet. Mijn gevoel voor wat er “onder de waterlijn” speelt bij mensen en teams heb ik hierin ontwikkeld.

Mijn ambitie is om potentieel vrij te maken in mens en teams door dat waar het “stokt” weer te verbinden. Ik werk vanuit drie velden: rationeel, emotioneel en systemisch. Ze zijn met elkaar verbonden en omsluiten elkaar.

In 2004 ben ik gestart met de Bewustzijnsfabriek met als doel; een plek te creëren voor mensen die zich willen verbinden, ontwikkelen en waar persoonlijke groei centraal staat.

Lees meer over Peter.

Contact over de workshop of opleiding.

Informatie over coaching

Kennis maken

Inschrijven voor een kennismaking kun je doen door het contactformulier in te vullen.

Als je vragen hebt neem dan gerust contact op met Peter Henneveld:

info@debewustzijnsfabriek.nl of 06-42317964.