Training

Voor teams, individuen en organisaties.

Trainingen zijn voor ons altijd maatwerk. Of je nou een bestaande of op maat gemaakte training van ons volgt. Doelstellingen vertalen we naar effectieve en inspirerende trainingsprogramma’s. We gaan aan tafel met de directie en/of managers om te bespreken waar behoefte aan is. Het einddoel is altijd blijvende gedragsverandering & betere teamprestaties. Deelnemen kan als groep, team of individu afhankelijk van de training.

Voorbeeld van onderwerpen waarop we de training kunnen inrichten:

  • Communicatietrainingen: gesprekstechnieken voor leidinggegevenden
  • Assertiviteit; hoe geef ik mijn grenzen aan?
  • Beïnvloeden & draagvlak: met anderen bereiken van je doelen
  • Time Management 2020: meer werken vanuit persoonlijke kracht  & balans

Opleiding Systemisch Coachen – 2019

Voor welk probleem is dit de oplossing?

We benaderen organisatievragen “systemisch”. Dat wil zeggen; we gaan op zoek naar  onderliggende (onbewuste) dynamieken of krachtenvelden.  Dit heet ook wel de “onderstroom”.

Het is een aanvullende  en verrassende manier van kijken naar teams en organisaties. Door middel van opstellingen maken we deze “onderstroom” in een team of organisatie zichtbaar. De informatie uit een organisatie opstelling kan waardevol, krachtig zijn en nieuwe, effectievere inzichten en vervolgstappen opleveren.

Systemisch advies kan nuttig zijn bij bepaalde knelpunten zowel zakelijk als persoonlijk. Een systemische opstelling kan de oplossing zijn voor hardnekkige en terugkerende thema’s of problemen.  Klik op onderstaande knoppen om meer te lezen.

Coaching

Loopbaanbegeleiding, management vraagstukken, levensvragen.

Coaching zien wij als dé manier om te werken aan je eigen groeipotentieel, persoonlijk en professioneel. Deze horen ons inziens onlosmakelijk bij elkaar.

Onze ervaren coaches en trainers ondersteunen en begeleiden bij: complexe management vraagstukken, teamontwikkeling, loopbaanbegeleiding, communicatievaardigheden en balans- en stressvragen.

Wij bieden zowel individuele coaching als team begeleiding aan. Klik op de knoppen onder de tekst om meer te lezen.

Workshop

Een dag of een dagdeel workshop voor bedrijven & organisaties.

Vanwege de brede expertise en jarenlange ervaring biedt de Bewustzijnsfabriek ook workshops van een dagdeel of dag aan die in het teken staan van ervaren, doen en nieuwe inzichten en kennis vergaren.

Zo is er bijvoorbeeld een workshop mogelijk op het gebied van:

  • De fundamenten van persoonlijk leiderschap
  • Effectieve communicatie; wat speelt er nog meer?
  • Een introductie in sjamanisme

Ben je geïnteresseerd in een workshop maar staat het exacte onderwerp hier niet bij? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag over personal coaching, teambegeleiding, een training of de opleiding? Neem vrijblijvend contact op.